Noul aspirator robot de mare performanta, care transforma curatenia casnica intr-o experienta fara efort, este disponibil. Echipat cu o putere de 50W si o capacitate impresionanta de absorbtie de 2800Pa, acest aspirator este capabil sa indeparteze eficient murdaria de pe toate tipurile de suprafete. Design-ul sau versatil permite curatarea atat uscata, cat si umeda, asigurand o curatenie profunda in fiecare colt al casei.

Cu tehnologie de varf, VIOMI Robot S9 vine dotat cu senzori anti-cadere si anti-coliziune, precum si cu un sistem avansat de mapare a incaperii pentru o navigare precisa si inteligenta. Functiile sale Wi-Fi si programabile permit controlul si programarea facila, chiar si de la distanta. Avand o autonomie a bateriei de 180 de minute, acest aspirator asigura o curatare temeinica, fara intreruperi.

In plus, rezervorul sau de colectare de 3.3 litri reduce nevoia de golire frecventa, iar nivelul redus de zgomot de doar 70 dB asigura o functionare discreta. Design-ul sau compact si elegant, cu dimensiuni de 345 x 345 x 98 mm si o greutate de 7.8 Kg, se potriveste perfect in orice casa, oferind atat eficienta, cat si estetica.

Pachetul include o statie de incarcare si accesorii suplimentare, cum ar fi o perie laterala si o perie de curatare a recipientului colector, pentru a facilita intretinerea si a maximiza performanta de curatare.

Xiaomi VIOMI Robot S9 este alegerea ideala pentru cei care doresc o solutie moderna si eficienta pentru mentinerea curateniei in casa, oferind performanta ridicata si usurinta in utilizare.

Avantaje

  • Putere ridicata de aspirare: Cu 50W si o capacitate de absorbtie de 2800Pa, asigura o curatenie eficienta si profunda
  • Autonomie lunga a bateriei: O autonomie de 180 de minute permite curatarea extinsa a spatiilor mari fara reincarcare frecventa
  • Capacitate mare a colectorului de praf: Rezervorul de 3.3 litri reduce frecventa golirilor, economisind timp
  • Functionalitate Wi-Fi si programabil: Permite controlul si programarea usoara a curateniei, chiar si de la distanta
  • Navigare avansata: Senzorii anti-cadere, anti-coliziune si de mapare a incaperii asigura o navigare precisa si eficienta
  • Versatilitate: Capabil sa efectueze atat curatarea uscata, cat si pe cea umeda, pe diverse tipuri de suprafete
  • Nivel redus de zgomot: Functioneaza la un nivel de zgomot de doar 70 dB, oferind curatenie discreta

Dezavantaje

  • Dependenta de conexiunea Wi-Fi: Necesita o conexiune stabila la internet pentru a utiliza toate functiile inteligente
  • Intretinerea accesoriilor: Necesitatea de a curata si inlocui periodic periile laterale si alte accesorii pentru mentinerea performantei optime

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.