Eficienta maxima cu robotul de aspirare Deebot X1 Omni de la Ecovacs, un brand nu foarte popular la noi in tara, dar extrem de recunoscut la nivel international. Acest dispozitiv elegant, cu un finisaj alb impecabil, promite nu doar un design atractiv, dar si o performanta de neegalat. Cu o capacitate de colectare de 400 ml si un diametru de 36,2 cm, se adapteaza perfect oricaror provocari.

Ecovacs Deebot X1 Omni vine cu doua programe inteligente, garantand o curatenie adaptata nevoilor, fie ca e vorba de o curatare usoara sau de una mai intensa. Gratie conectivitatii Wi-Fi, putem controla aspiratorul direct din aplicatie, setandu-i parcursul sau programandu-l sa inceapa curatenia chiar daca nu suntem acasa.

In plus, filtrul HEPA asigura o retinere superioara a particulelor, protejand calitatea aerului din locuinta. Cu un nivel de zgomot de doar 68 dB, robotul lucreaza discret, iar functia sa de cartografiere a camerei garanteaza o acoperire completa a spatiului. Iar cand bateria sa de 5200 mAh este pe punctul de a se epuiza, Deebot X1 Omni se intoarce automat la baza pentru reincarcare, calitate tipica unuia dintre cele mai bune aspiratoare robot existente.

Performantele sale sunt adeseori comparate cu ale unor aspiratoare mult mai cunoscute, precum Roomba i7+ sau Roborock S7+.

Avantaje

  • Design elegant: Finisajul alb impecabil se potriveste cu majoritatea stilurilor de decor interior
  • Eficienta maxima: Cu doua programe de curatare, se adapteaza la diferite nevoi
  • Conectivitate Wi-Fi: Permite controlul robotului prin intermediul unei aplicatii, oferind posibilitatea setarii unor programe specifice sau a controlului la distanta
  • Filtru HEPA: Ofera o filtrare superioara a aerului, eliminand particulele fine si protejand sanatatea utilizatorului
  • Functia de cartografiere: Asigura o curatare eficienta si acoperire completa a incaperii
  • Autonomie mare a bateriei: Cu o capacitate de 5200 mAh, asigura o durata lunga de functionare
  • Intoarcere automata la baza: Robotul se reincarca automat atunci cand bateria este pe punctul de a se epuiza
  • Functionare discreta: Cu un nivel de zgomot de 68 dB, nu va deranja activitatile zilnice

Dezavantaje

  • Timp de incarcare: Desi are o autonomie mare, timpul de incarcare de 390 minute poate fi considerat destul de lung pentru anumite preferinte

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.