Aspiratorul robot amXea G6 in culorile negru si violet este un aspirator robot modern si eficient, conceput pentru a raspunde nevoilor variate de curatenie dintr-o locuinta rezidentiala. Echipat cu o tehnologie avansata de navigare laser si control prin Wi-Fi si aplicatie, acest aspirator robot ofera o experienta de curatare uscata si cu spalare, adaptandu-se usor la diferite tipuri de suprafete.

Cu o putere de 42 W si o autonomie a acumulatorului de 120 de minute, amXea G6 asigura o curatare amanuntita si eficienta a podelelor dure si a altor suprafete multiple. Performanta sa in curatarea suprafetelor dure este clasificata la nivelul A, indicand o eficienta ridicata, in timp ce emisiile de praf sunt, deasemenea, clasificate ca fiind de clasa A, datorita filtrului HEPA inclus, care captureaza particulele fine de praf.

Design-ul compact, cu o adancime de 33 cm, o latime de 33 cm si o inaltime de doar 8.4 cm, il face ideal pentru a naviga in spatii stramte, iar greutatea de 3 Kg il face usor de manevrat. Dotarile sale smart includ senzori anti-cadere si anti-coliziune, asigurand navigarea in siguranta a aspiratorului in jurul casei, precum si o functie Turbo pentru o curatare mai intensiva.

Aspiratorul robot amXea G6 vine echipat cu accesorii utile, inclusiv o statie de incarcare, perie cu turbina rotativa, perie laterala, perie pentru curatarea recipientului de colectare, laveta si incarcator, oferind tot ceea ce este necesar pentru o curatenie eficienta. Cu un nivel de zgomot de doar 65 dB, functioneaza discret, fiind potrivit chiar si pentru utilizarea pe timp de noapte.

Avantaje

  • Navigare laser: Asigura o curatare precisa si eficienta, evitand obstacolele cu usurinta
  • Conectivitate Wi-Fi si control prin aplicatie: Permite programarea si controlul facil al aspiratorului de pe dispozitivul mobil
  • Multi-suprafete: Eficient pe o varietate de suprafete, inclusiv podele dure si covoare
  • Curatare uscata si cu spalare: Ofera flexibilitate in metodele de curatare
  • Autonomie buna a bateriei: 120 de minute de functionare continua
  • Filtru HEPA: Filtrare eficienta a particulelor de praf
  • Design compact si elegant: Usor de depozitat si manevrat, cu un aspect atractiv
  • Nivel redus de zgomot: Functioneaza la un nivel de zgomot de 65 dB, relativ scazut pentru aspiratoarele robot

Dezavantaje

  • Capacitate mica a recipientului de colectare: 0.25 litri poate necesita goliri frecvente, in special in casele mari

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.