Rowenta X-Plorer S130 AI RR9067WH este un aspirator robot de inalta tehnologie, ideal pentru curatarea eficienta si inteligenta a locuintei. Cu o putere de 32W si o grosime de doar 8 cm, acest aspirator robot se distinge prin design-ul sau slim si versatil, fiind capabil sa navigheze cu usurinta chiar si in cele mai greu accesibile locuri din casa.

Una dintre caracteristicile cheie ale Rowenta X-Plorer S130 AI este tehnologia sa “Smart Exploration”. Acesta utilizeaza carografiere permanenta pentru a asigura o acoperire completa si eficienta a intregii locuinte. Aspiratorul este echipat cu doua perii laterale, care ajuta la curatarea temeinica a colturilor si marginilor, asigurandu-se ca niciun colt nu ramane necuratat.

Functionand ca un sistem 4 in 1, acest model nu doar aspira, dar ofera si posibilitatea de curatare cu spalare, adaugand un plus de versatilitate. Autonomia impresionanta de 120 de minute ii permite sa finalizeze chiar si cele mai ample sesiuni de curatare fara a necesita reincarcari frecvente.

Rowenta X-Plorer S130 AI vine echipat cu o statie de incarcare, iar procesul de reincarcare este simplu si eficient. Recipientul de praf are o capacitate generoasa de 0.5 litri, in timp ce recipientul de apa de 0.15 litri faciliteaza curatarea umeda a suprafetelor.

In plus, design-ul sau elegant in culoare alba se integreaza perfect in orice decor modern. Acest aspirator robot este solutia ideala pentru cei care cauta un dispozitiv inteligent si eficient care sa se ocupe de curatenia casei, permitandu-ne sa ne bucuram de mai mult timp liber si de o casa intotdeauna curata.

Avantaje

  • Design Slim: Cu o grosime de doar 8 cm, poate naviga usor sub mobilier si in spatii inguste
  • Tehnologia Smart Exploration: Carografierea permanenta asigura o curatare eficienta si acoperire completa a intregii locuinte
  • Sistem 4 in 1: Ofera atat aspirare uscata, cat si umeda, pentru o curatenie versatila
  • Perii laterale duble: Ajuta la curatarea temeinica a colturilor si marginilor
  • Autonomie mare a bateriei: Pana la 120 minute de functionare, ideal pentru curatarea spatiilor mari
  • Capacitate mare a recipientului de praf: Recipientul de 0.5 litri reduce nevoia de golire frecventa

Dezavantaje

  • Capacitate redusa a recipientului de apa: Recipientul de apa de doar 0.15 litri poate necesita reumplere frecventa in timpul curatarii umede

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.