Multumita dezvoltarii tehnologiei avem acces la optiuni de curatenie eficiente si inteligente care ne fac viata de zi cu zi mult mai usoara. Un exemplu perfect este Roborock S8, S852-00, care face mai mult decat sa curete – ofera o curatare completa a casei, facand economie de timp si efort.

Cu o autonomie de 180 de minute, Roborock S8, S852-00 poate acoperi suprafete mari fara a fi nevoie de reincarcare. Asta inseamna ca poate curata o casa intreaga intr-un singur ciclu. Cu un acumulator de 5200 mAh, acest robot nu ne lasa in mijlocul treburilor.

Puterea de 69 W si aspirarea puternica de 6000Pa asigura ca acest robot de aspirare va putea ridica chiar si cele mai persistente murdarii. Nu este doar un aspirator, ci si un mop, fiind capabil sa execute curatenia pe diferite tipuri de suprafete, de la podele din lemn pana la gresie si covor. Capacitatea de colectare de 400 ml ne asigura ca nu va trebui sa golim recipientul prea des.

Avand o latime de 353 mm, o adancime de 350 mm si o inaltime de 96,5 mm, Roborock S8, S852-00 este compact si eficient, putand ajunge usor in spatii inguste. Cu o greutate de 4,8 kg, este usor de manevrat si de mutat dintr-o camera in alta.

Cu patru senzori, Roborock S8, S852-00 este proiectat pentru a naviga inteligent prin casa. Senzorii de coliziune, de panta si de mapare a incaperii asigura o curatare precisa, iar tehnologia cu ultrasunete si infrarosu imbunatateste capacitatea acestui robot de ultima generatie de a detecta obstacolele si marginile scarilor.

Roborock S8, S852-00 este un model inteligent si programabil. Cu optiunea de a seta patru harti diferite, putem programa robotul sa se ocupe de fiecare camera a casei conform preferintelor noastre. Deasemenea, functia Turbo asigura o curatare intensiva acolo unde este nevoie.

Gandindu-ne retroactiv, putem vedeam cu ochiul liber progresul tehnologiei in materie de curatenie, in speta imbunatatirile aduse aspiratoarelor, avand ca etalon modelele Roborock E4 si Roborock S7 MaxV Ultra.

Nivelul de zgomot de 68.5 dB face ca acest robot de aspirare sa fie relativ silentios, permitandu-va sa va desfasurati activitatile zilnice fara a fi deranjat. In plus, cu designul sau elegant in culoarea neagra, Roborock S8, S852-00 se va potrivi perfect cu orice interior modern.

In concluzie, Roborock S8, S852-00 reprezinta o alegere inteligenta pentru cei care cauta o solutie de curatare la domiciliu care economiseste timp si efort. Performanta sa de aspirare, functiile inteligente si designul elegant fac din acest robot un companion ideal pentru orice casa.

Avantaje

  • Autonomie ridicata: Cu o autonomie de 180 de minute, acest robot de aspirare poate curata o casa intreaga intr-un singur ciclu, fara a fi nevoie de reincarcare
  • Multifunctional: Roborock S8, S852-00 functioneaza nu numai ca aspirator, dar si ca mop, facand posibila curatarea unei game variate de suprafete
  • Senzori inteligenti: Patru senzori diferiti – de coliziune, de panta si de mapare a incaperii – asigura o navigare precisa si evita obstacolele
  • Putere mare de aspirare: Cu o putere de aspirare de 6000Pa, acest robot poate curata si cele mai persistente murdarii
  • Programabil: Putem seta patru harti diferite si programa robotul sa curate fiecare camera a casei conform preferintelor

Dezavantaje

  • Necesita intretinere: La fel ca orice alt aparat electronic, si Roborock S8, S852-00 necesita o intretinere periodica. Acest lucru include golirea recipientului de praf si curatarea sau inlocuirea filtrelor
  • Zgomot: Desi nivelul de zgomot este relativ redus, poate fi totusi deranjant pentru unele persoane, in special daca robotul este programat sa functioneze pe timpul noptii sau in timpul unei activitati care necesita liniste

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.