Noul robot de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2, cu functii Wi-Fi, aspirare si spalare simultana, este alegerea perfecta pentru a ne mentine casa curata si stralucitoare. Cu o putere de 2700Pa, acest aspirator inteligent va schimba modul in care ne curatam casa, economisind timp si efort.

Vine echipat cu functii precum maturat si mop, pornit/oprit, reincarcare, urmarirea progresului curatarii si setarea modului de curatare: standard, silentios sau max. Acest robot de aspirare ne permite sa curatam zone specifice si sa setam zone interzise pentru a crea un plan de curatenie personalizat.

Cu ajutorul aplicatiei de mobil, avem optiunea de a programa curatarea diferitelor zone in timp diferit, asigurandu-ne ca intreaga casa ramane curata, fara interventia noastra manuala. Capacitatea bateriei de 3200mAh asigura o autonomie suficienta pentru a curata intreaga casa, iar functia de auto-reincarcare si reluare a curateniei permite robotului sa se intoarca la baza pentru reincarcare si apoi sa isi continue treaba de unde a ramas.

Deasemenea, aspiratorul robot este echipat cu un rezervor de praf de 550 ml si un rezervor de apa de 250 ml, controlat electric. Astfel, robotul poate aspira si spala simultan, fara a fi nevoie de interventia noastra. In plus, robotul vine cu o perie principala si o perie laterala pentru a curata colturile si marginile camerei cu usurinta.

Timpul de incarcare al Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 este de aproximativ 4 ore, iar tensiunea nominala a dispozitivului este de 14,4 V. Acest robot de aspirare ofera o performanta excelenta in timp ce consuma putina energie.

Specialistii in domeniu confirma faptul ca este un aspirator inteligent care face curatenia mai usoara ca niciodata. Cu functiile sale avansate, acest robot de aspirare curata intreaga casa, fara alte eforturi aditionale din partea noastra.

Avantaje

 • Eficienta sporita in curatenie
 • Permite programarea sesiunilor de curatenie
 • Autonomie de 90 de minute – suficient pentru a curata intreaga casa intr-o singura sesiune
 • Dispune de reincarcare automata
 • Poate fi controlat de la distanta, prin intermediul aplicatiei
 • Rezervor de praf de 550 ml
 • Rezervor de apa de 250 ml
 • Curata atat in mediu uscat, cat si umed

Dezavantaje

 • Timp de reincarcare de 4 ore
 • Accesoriile aspiratorului (peria principala, peria laterala si filtrele) trebuie inlocuite periodic pentru a mentine eficienta la standarde inalte

Imbunatatiri fata de modelul precedent

 • Putere de aspirare crescuta
 • Aspirare si spalare simultana

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.