Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6871WH este un aspirator robot inovator care imbina eficienta tehnologiei moderne cu un design practic si elegant. Acest model, cu o putere de 33W, se remarca prin cele 4 functii de curatare si prin sistemul sau Aqua Force 2 in 1, care permite atat aspirarea uscata, cat si curatarea cu spalare pentru a se adapta nevoilor variate ale oricarei locuinte.

Design-ul compact, cu o latime de 32.5 cm si o inaltime de doar 8 cm, il face ideal pentru a ajunge in spatii inguste, cum ar fi sub mobilier. Cu o greutate de doar 184g, acest aspirator robot este surprinzator de usor, facilitand manevrarea si transportul. Finisajul sau in culoare bleumarin adauga un plus de eleganta, integrandu-se perfect in decorul casei.

Unul dintre punctele forte ale Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 este autonomia sa extinsa de 150 de minute, ceea ce il face potrivit pentru curatarea amanuntita a locuintelor de dimensiuni medii sau mari. Deasemenea, nivelul de zgomot redus, de doar 65 dB, asigura ca aspiratorul poate functiona discret, fara a deranja activitatile zilnice sau odihna.

Echipat cu trei senzori de cadere, acest aspirator robot ofera siguranta in utilizare, evitand scara sau alte denivelari. Practic si usor de utilizat, este programabil, ceea ce permite setarea programelor de curatare in functie de rutina zilnica.

Statia de incarcare inclusa asigura ca aspiratorul este mereu pregatit de utilizare, reincarcandu-se automat dupa fiecare sesiune de curatenie. Cu un recipient de colectare a prafului de 0.25 litri, Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 este eficient si pentru sesiunile de curatare mai lungi.

Avantaje

  • Multifunctionalitate: Ofera 4 functii de curatare, inclusiv sistemul Aqua Force 2 in 1 pentru aspirare uscata si spalare, asigurand versatilitate
  • Design compact: Cu o latime de 32.5 cm si inaltime de 8 cm, se manevreaza usor in spatii inguste si sub mobilier
  • Autonomie impresionanta: Autonomia de 150 de minute permite curatarea amanuntita a locuintelor mai mari fara reincarcari frecvente
  • Silentios: Nivelul redus de zgomot, de 65 dB, face ca aspiratorul sa fie discret in timpul functionarii
  • Senzori de cadere: Include senzori care previn caderea pe scari sau in denivelari
  • Usor si portabil: Greutatea redusa de 184 g il face usor de transportat si de manevrat

Dezavantaje

  • Capacitate limitata de spalare: Sistemul de spalare poate fi mai putin eficient pe suprafete dificile sau foarte murdare
  • Dependenta de programare: Fiind programabil, poate necesita un anumit grad de familiarizare cu setarile pentru a-l utiliza la potentialul maxim

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.