Aspiratorul robot Ecovacs Ozmo T8 este gata sa raspunda nevoilor casei. Cu o carcasa eleganta in culori de negru si alb, acest dispozitiv stie cum sa adauge un strop de stil in locuinta, pastrand-o impecabil de curata.

Echipat cu o baterie Li-Ion de 5200mAh, OZMO T8 poate functiona fara probleme pana la 150 minute, curatand o suprafata de pana la 300 m². Daca se epuizeaza, nu trebuie sa ne facem griji. Dispozitivul se va intoarce singur la statia de incarcare si, odata cu bateria complet incarcata, va relua misiunea exact de unde a ramas, asigurandu-se ca niciun colt nu ramane nespalat.

Compatibilitatea cu Google Home si Amazon Echo transforma OZMO T8 intr-un membru activ al casei inteligente. Il putem seta cand sa inceapa, ce zona sa curateze sau cand sa se intoarca la baza, doar cu comenzi vocale. Cu o capacitate de colectare de 2.5 l si sacuri din material textil, colectarea prafului si a impuritatilor devine eficienta si ecologica.

Cu o putere de 40W si o greutate de 3 Kg, acest aspirator robot nu este doar puternic, ci si manevrabil, pregatit sa curateze orice tip de suprafata, fie ca este vorba de parchet, gresie sau covor.

Avantaje

  • Autonomie mare: O baterie Li-Ion de 5200mAh care permite o autonomie de până la 150 minute
  • Suprafata impresionanta: Capacitatea de a curata pana la 300 m² pe o singura incarcare
  • Incarcare automata: Robotul se intoarce singur la statia de incarcare atunci cand nivelul bateriei este scazut si isi reia activitatea dupa ce este incarcat
  • Compatibilitate cu asistentele vocale: Poate fi controlat prin Google Home sau Amazon Echo
  • Capacitate generoasa de colectare: Recipient de 2.5 l, reducand necesitatea golirii frecvente
  • Material ecologic: Sacuri din textil, care sunt mai prietenoase cu mediul
  • Versatilitate: Potrivit pentru multi-suprafete, de la parchet la gresie si covor
  • Manevrabilitate: Cu o greutate de 3 Kg, este usor si eficient in miscari

Dezavantaje

  • Dependenta de tehnologie: Necesita o conexiune buna la reteaua Wi-Fi si asistente vocale pentru a beneficia de toate functiile de conectivitate
  • Tip aspirare: Aspira doar in mod uscat, ceea ce inseamna ca nu poate sterge sau curata petele umede

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.