Aducand curatarea la un nivel superior, Roborock S8 Plus este o combinatie perfecta de eficienta si tehnologie de ultima generatie. Acest robot de aspirare, cu un design elegant in alb, se mandreste cu o serie de caracteristici de inalta calitate care il diferentiaza de celelalte modele de pe piata.

In primul rand, Roborock S8 Plus este dotat cu un acumulator puternic de 5200 mAh, care ofera o autonomie impresionanta de 180 de minute. Asta inseamna ca va poate curata casa de la un capat la altul fara sa fie nevoie de reincarcare. Cu o putere de 6000Pa, acesta este capabil sa ridice chiar si cele mai persistente resturi de murdarie, facandu-l ideal pentru locuintele cu multi-suprafete.

Mai mult, acest model vine cu o functie de mop, ceea ce il face perfect pentru a indeparta nu numai praful si murdaria, dar si petele de pe pardoseala. Recipientul de praf de 750 ml asigura o capacitate mare de colectare, permitand robotului sa curate pentru perioade mai lungi de timp fara sa fie necesara golirea frecventa.

Un alt aspect demn de mentionat este tehnologia inteligenta incorporata. Roborock S8 Plus este dotat cu patru senzori care ajuta la detectarea obstacolelor si evitarea coliziunilor, dar si la maparea precisa a incaperilor. Acesta dispune, deasemenea, de posibilitatea de a fi programat, asigurandu-ne astfel ca locuinta este curatata exact cand avem nevoie.

Cu un control vocal si o aplicatie dedicata, gestionarea si programarea curateniei nu a fost niciodata mai usoara. Nivelul de zgomot este de doar 68.5 dB, insemnand ca acesta lucreaza discret, fara a ne deranja de la activitatile zilnice.

In ceea ce priveste dimensiunile, cu o adancime de 350 mm, o latime de 353 mm si o inaltime de 96.5 mm, acest robot este compact si se poate potrivi cu usurinta sub majoritatea pieselor de mobilier.

Roborock S8 Plus este o alegere excelenta pentru cei care cauta o solutie de curatare inteligenta, eficienta si usor de folosit. Cu o varietate de functii de inalta tehnologie, acesta transforma curatenia intr-o sarcina simpla si placuta.

Avantaje

  • Autonomie ridicata: Cu un acumulator de 5200 mAh, Roborock S8 Plus poate functiona pana la 180 de minute fara intrerupere, facandu-l potrivit pentru casele mari.
  • Capacitatea mare a recipientului de praf: Recipientul de praf de 750 ml asigura o capacitate mare de colectare, ceea ce inseamna ca nu trebuie golit frecvent.
  • Tehnologia avansata: Cu o serie de senzori si functii inteligente, acest robot de aspirare poate detecta obstacolele, poate crea harti ale incaperilor si poate fi programat pentru a curata atunci cand doriti.
  • Aspirare si mop: Roborock S8 Plus nu doar aspira, ci si spala, facandu-l o solutie completa de curatare.
  • Control facil: Fie prin intermediul aplicatiei dedicate, fie prin comenzi vocale, puteti controla cu usurinta acest robot aspirator.

Dezavantaje

  • Pretul: Cu toate functiile sale avansate si performantele de top, Roborock S8 Plus poate fi un model mai costisitor fata de alte aspiratoare robot disponibile pe piata
  • Intretinere: Fiind un dispozitiv complex, Roborock S8 Plus poate necesita o intretinere periodica mai atenta pentru a-si mentine performanta. Aceasta poate include curatarea regulata a periei, a filtrului si a altor componente

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.