Aspiratorul Robot iRobot Roomba j7+ este un dispozitiv inteligent de curatare care ne face viata mult mai usoara. In plus fata de sistemul sau de navigatie revolutionar PrecisionVision si functia de detectare a murdariei numita Dirt Detect, acest aspirator robot performant este dotat cu o serie de caracteristici avansate, cum ar fi functia Imprint link si functia Keep out zones.

Functia Imprint link ne permite sa conectam aspiratorul Roomba j7+ cu alte dispozitive inteligente din locuinta, cum ar fi un difuzor inteligent sau o lumina inteligenta. In acest fel, putem crea o experienta de curatare cu adevarat personalizata.

Functia Keep out zones ne permite sa stabilim zone in care aspiratorul Roomba j7+ nu trebuie sa intre. Acest lucru este util pentru a evita suprafetele fragile sau pentru a limita accesul aspiratorului in anumite zone ale casei tale.

Un alt beneficiu major al acestui aspirator robot este eliminarea automata a recipientului de praf. In loc sa trebuiasca sa-l golim manual, aspiratorul Roomba j7+ isi poate goli recipientul de praf singur intr-un sac special de eliminare a prafului aflat in interiorul statiei. Acest lucru inseamna ca aspiratorul Roomba j7+ poate functiona in mod autonom pentru perioade lungi de timp fara interventia noastra.

In concluzie, aspiratorul robot iRobot Roomba j7+ este un dispozitiv de curatare avansat, inteligent si autonom, care ofera o experienta de aspirare personalizata si usoara.

Avantaje

 • Foarte practic si eficient in asigurarea curateniei pardoselilor de orice fel
 • Sistem de navigatie revolutionar
 • Functie de detectare a murdariei si a locurilor cu trafic intens (Dirt detect)
 • Functie de conexiune la alte dispozitive inteligente din locuinta (Imprint link)
 • Functie de limitare a accesului in anumite zone (Keep out zones)
 • Compatibil cu robotul mop Braava Jet M6
 • Eliminarea automata a recipientului de praf intr-un sac aflat in statie
 • Sacul pentru murdarie din interiorul statiei poate fi utilizat pana la 60 de zile
 • Senzori de trepte si de obstacole
 • Design elegant si sofisticat

Dezavantaje

 • Momentan nu i s-a gasit cusur acestui dispozitiv, deoarece se afla intr-un echilibru perfect vizavi de competente si pret. Putem spune doar ca poate parea galagios in situatia in care un membru al familiei doarme in aceeasi camera in care aspiratorul isi desfasoara activitatea.

Putere Motor

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.