Dat fiind ca si-a facut loc printre cele mai bune aspiratoare robot, se reconfirma faptul ca AmXea D362 este un aspirator robot ce redefinește standardele de curatenie in domeniul rezidential si comercial.

Performante impresionante de aspirare, moduri diversificate de curatare si capacitatea de a naviga cu usurinta pe diferite suprafete il transforma intr-o solutie optima pentru un mediu proaspat si igienizat. Gestioneaza cu precizie atat curatarea umeda, cat si pe cea uscata, garantand un rezultat optim prin tehnologia Wet&Dry si dotarile sale tehnologice avansate. Colectarea eficienta a particulelor de praf este asigurata de capacitatea recipientului de 0.5 l si filtrul HEPA, iar zgomotul redus, de doar 58 dB, va permite sa ne desfasuram activitatile neintrerupt.

Controlul inteligent prin aplicatie Wi-Fi si accesoriile utilitare, precum telecomanda si statia de incarcare, completeaza experienta de utilizare, oferind confort si eficienta in mentinerea standardelor noastre de curatenie.

Avantaje

  • Tehnologie avansata: Wi-Fi si aplicatie pentru control de la distanta. Wet&Dry pentru curatare umeda si uscata
  • Versatilitate: Compatibil cu diverse tipuri de podele
  • Moduri de curatare: 5 programe distincte de curatare pentru diverse nevoi
  • Silentios: Zgomot redus de 58 dB, permitand functionarea discreta
  • Senzori inteligenti: Previne cazaturile si coliziunile, protejand mobilierul
  • Compact si eficient: Dimensiuni reduse pentru a se potrivi sub mobilier. Capacitate de colectare de 0.5 l si filtru HEPA pentru retinerea prafului

Dezavantaje

  • Capacitate de colectare limitata: 0.5 l poate necesita goliri frecvente pentru suprafete mari
  • Mentenanta si inlocuirea accesoriilor: Periile si filtrele pot necesita inlocuire periodica, implicand un cost suplimentar

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.