Aspiratorul robot iRobot Roomba 698 este un dispozitiv inteligent pentru curatenie care utilizeaza tehnologie avansata pentru a elimina murdaria si praful de pe podele. Acesta este alimentat de o baterie Li-ion cu consum optimizat de 26Wh, ceea ce inseamna ca poate fi utilizat o perioadă mai lunga de timp intre incarcari. Deasemenea, dispune de conectivitate WiFi si este compatibil cu asistentii vocali Alexa si Google pentru a putea fi controlat prin intermediul comenzilor vocale.

Robotul Roomba 698 foloseste un sistem de curatare in 3 etape, care include o perie rotativa laterala pentru a ajunge la murdaria care se acumuleaza in colturi si o perie principala cu doua suprafete care utilizeaza un sistem de aspiratie mecanica si cu vacuum pentru a indeparta eficient murdaria de pe suprafetele dure si moi. Aceasta tehnologie de aspirare ii permite curete pardoseala mult mai bine decat alte modele de aspiratoare robot.

In plus, Roomba 698 este dotat cu senzori de scari pentru a evita caderea de pe trepte si lovirea altor obstacole din calea sa. Are, deasemenea, doua perii rotative Multi Surface care pot functiona simultan pentru a curața suprafete mai mari, cum ar fi podelele de lemn, piatra si covor. Designul sau modern si elegant in gri deschis il face sa se integreze perfect in orice decor.

In general, iRobot Roomba 698 este un aspirator robot excelent si inteligent, care ofera o performanta de curatare superioara, o durata de functionare mai lunga si o conectivitate excelenta pentru a putea fi controlat de oriunde, oricand.

Avantaje

  • Tehnologie avansata de eliminare a murdariei
  • Baterie Li-ion cu consum optimizat
  • Dispune de sistem de curatare in 3 etape
  • Prevazut cu doua perii ce se rotesc invers una fata de cealalta
  • Senzorii din dotare permit navigarea in conditii de siguranta, fara loviri sau caderi
  • Adaptabilitate automata in functie de inaltimea podelei sau a covorului
  • Fiabil
  • Design modern
  • Raport calitate – pret extrem de avantajos

Dezavantaje

  • Poate fi destul de zgomotos in timpul functionarii sale, ceea ce poate fi deranjant, mai ales intr-o camera mica sau in timpul somnului

Putere Motor

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.