Rowenta X-Plorer Animal Serie 80 RR7755WH este un aspirator robot de ultima generatie, proiectat pentru a face fata provocarilor curateniei intr-o casa moderna. Cu o putere de 33W si o putere de aspirare de 2000Pa, acest aspirator robot se remarca prin eficienta sa in curatarea unei varietati de suprafete, de la covoare la podele si multi-suprafete.

Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale Rowenta X-Plorer Animal Serie 80 este capacitatea sa mare de colectare de 0.7l, ceea ce il face ideal pentru casele mari sau pentru locuintele cu animale de companie. In plus, autonomia sa extinsa de pana la 120 minute asigura ca poate curata spatii mari fara a necesita reincarcari frecvente.

Cu tehnologia sa “Aqua Force”, acest aspirator nu doar aspira, dar ofera si posibilitatea de curatare cu spalare, imbunatatind semnificativ eficienta procesului de curatenie. Este considerat cel mai bun aspirator cu spalare din gama Rowenta. In plus, este compatibil cu smartphone-ul, permitandu-ne sa il controlam si sa programam curateniile direct de pe dispozitivul mobil.

Dotarile tehnologice avansate includ senzori anti-cadere, senzori de mapare a incaperii si senzori radar, toate contribuind la o navigare precisa si sigura in jurul casei. Camera integrata si compartimentul de scame detasabil sunt alte caracteristici care adauga valoare acestui aspirator robot.

Design-ul sau compact, cu dimensiuni de 340 mm adancime, 340 mm latime si o inaltime de doar 97 mm, il face usor de manevrat si depozitat. Culoarea sa negra ii confera un aspect elegant si modern. In pachet, gasim si accesorii utile, inclusiv o perie laterala si o laveta, ceea ce il transforma intr-un set complet pentru curatenie.

Cu un nivel de zgomot de 72 dB, Rowenta X-Plorer Animal Serie 80 RR7755WH functioneaza discret, fiind potrivit chiar si pentru curateniile in timpul orelor de somn sau de lucru. Ideal pentru cei care cauta o solutie de curatare eficienta, versatila si usor de utilizat, Rowenta X-Plorer Animal Serie 80 RR7755WH este alegerea perfecta pentru a mentine curatenia in casa fara efort.

Avantaje

  • Putere mare de aspirare: Cu o putere de aspirare de 2000Pa, asigura o curatare eficienta pe diverse suprafete
  • Capacitate mare de colectare: Recipientul de 0.7 litri reduce frecventa golirii, ideal pentru case mari sau cu animale de companie
  • Autonomie extinsa: Autonomia de pana la 120 minute permite curatarea amanuntita a spatiilor mari fara reincarcari frecvente
  • Functii Smart si Conectivitate Wi-Fi: Permite controlul si programarea prin smartphone, adaugand comoditate
  • Tehnologie Aqua Force: Ofera nu doar aspirare, ci si capacitatea de curatare cu spalare
  • Senzori avansati: Include senzori anti-cadere si de mapare pentru o navigare precisa si sigura

Dezavantaje

  • Dimensiuni: Datorita dimensiunilor sale, poate avea dificultati in a naviga in spatii foarte inguste sau sub anumite piese de mobilier
  • Complexitate in utilizare: Pentru unii utilizatori, numeroasele functii si setari smart pot necesita un timp de acomodare

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.