iRobot Roomba i7+ este un aspirator robot de ultima generatie, care se poate conecta prin WiFi la aplicatia iRobot Home si la asistentii virtuali Alexa si Google. Acesta beneficiaza de o baterie Li-ion de 26Wh, care asigura o autonomie de pana la 3 ore de curatare continua. Aspiratorul robot are o putere de 10 ori mai mare decat sistemul modelului Roomba 600, ceea ce il face extrem de eficient in indepartarea prafului si a murdariei din toate colturile casei.

iRobot Roomba i7+ poate salva pana la 10 harti ale casei, astfel incat sa poata naviga in mod inteligent si eficient. Deasemenea, putem crea un perimetru virtual cu ajutorul barierelor virtuale, pentru a limita accesul aspiratorului la anumite zone.

Sistemul de curatare al aspiratorului robot iRobot Roomba i7+ este format din 3 etape: aspirare mecanica, aspirare cu vacuum si uscare. Acest lucru asigura o curatare profunda a podelelor si a covoarelor. Aspiratorul robot dispune de senzori ce ii permit sa evite caderea de pe scari sau alte obstacole din locuinta.

Un alt avantaj al aspiratorului robot iRobot Roomba i7+ este golirea automata a gunoiului, astfel incat nu va mai trebui sa ne preocupam de golirea manuala a recipientului de praf. Aspiratorul robot este disponibil in culoarea gri deschis, oferind astfel un aspect elegant oricarui spatiu.

Comportandu-se ca unul dintre cele mai bune aspiratoare robot ale gamei Roomba, poate fi conectat cu robotul mop Braava jet M6, mai exact, dupa ce “Roomba” termina de aspirata, “Braava” finalizeaza procesul spaland podelele. Desigur, “Roomba” poate functiona si individual, mopul “Braava” fiind doar o imbunatatire substantiala a procesului in sine, cel din urma putand fi achizitionat separat.

Avantaje

 • Aspira eficient lasand pardoselile impecabil de curate
 • Dispune de o putere de absorbtie de 10 ori mai mare decat a predecesorului sau Roomba 600
 • Cartografiaza pana la 10 harti ale locuintei
 • Aplicatia sa permite crearea unui perimetru virtual pentru a i se limita accesul in anumite zone
 • Prevazut cu senzori ce permit evitarea caderii si a lovirii obstacolelor
 • Proiectat cu functia de golire automata a murdariei
 • Poate fi conectat cu robotul mop Braava jet M6
 • Este un aspirator-minune pentru locuintele cu animale de companie
 • In cazul bateriei descarcate, se deplaseaza singur la zona de incarcare, reluandu-si apoi activitatea de unde a ramas
 • Autonomie a bateriei de pana la 3 ore

Dezavantaje

 • Dispozitivul de eliminare a murdariei nu este inclus in pretul robotului
 • Mopul Braava jet M6 poate fi achizitionat separat, nefiind inclus in pret

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.