Robotul de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro reprezinta o solutie moderna si eficienta pentru mentinerea curateniei in orice locuinta. Acest aspirator robot rezidential impresioneaza prin functionalitatea sa si prin designul compact, facilitand curatarea diferitelor tipuri de suprafete si accesarea spatiilor inguste.

Acesta este alimentat de un acumulator puternic de 5200mAh, care ofera o autonomie de pana la 110 minute de functionare continua, suficienta pentru a curata suprafete mari fara a necesita incarcare intre sesiuni. Aspiratorul robot este potrivit atat pentru covoare, cat si pentru podele dure, avand o putere de 35,6W si o capacitate de colectare de 0,3 litri.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro utilizeaza un sistem avansat de navigatie laser LDS pentru a se deplasa eficient in intreaga casa si a crea harti precise ale spatiilor destinate pentru curatat. Cu o putere de aspirare de 3000Pa, acesta elimina cu usurinta praful, murdaria si alte impuritati de pe suprafetele din locuinta noastra.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui aspirator robot performant consta in capacitatea sa de a aspira si sterge pardoseala simultan. Acest lucru ne permite sa economisim timp si efort, asigurandu-ne in același timp un nivel ridicat de curatenie in intreaga casa.

Cu o inaltime de 9,45 cm, o latime si adancime de 35 cm si o greutate de 3,6 kg, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro se remarca printr-un design compact si usor. Acesta ii permite sa se strecoare cu usurinta sub mobilier si sa ajunga in zonele greu accesibile, asigurand o curatare completa si eficienta.

Vine insotit de mai multe accesorii utile, precum peria standard, statia de incarcare, peria laterala si mopul. Acestea asigura o curatare eficienta si ne ajuta sa mentinem dispozitivul in stare optima de functionare.

Avantaje

 • Aspira si sterge simultan
 • Autonomie a bateriei de 110 minute
 • Dotat cu navigatie laser LDS
 • Poate fi programat facil prin intermediul aplicatiei
 • Design compact ce permite accesul sub mobilier
 • Putere mare de aspirare
 • Accesorii din dotare – perii, filtre

Dezavantaje

 • Poate parea destul de zgomotos in comparatie cu alte modele de pe piata
 • Capacitatea de colectare a prafului de numai 0,3 litri necesita golirea frecventa a recipientului in cazul unor suprafete mari

Imbunatatiri fata de modelul anterior

 • Putere de aspirare crescuta – 3000 Pa
 • Sistem de navigatie mai performant

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.