Aspiratorul robot Xiaomi Lydsto R1 Pro vine cu o serie de caracteristici tehnologice avansate care transforma curatenia intr-o sarcina simpla si eficienta. Cu o autonomie impresionanta de pana la 200 minute, robotul se asigura ca fiecare colt al casei este impecabil. Datorita acumulatorului Li-ion de 5200 mAH, reincarcarea completa se realizeaza in doar 4-5 ore.

Acest model impresioneaza prin puterea de aspirare de 3000 Pa, avand capacitatea de a colecta deseuri intr-un recipient de 3L, facilitand astfel auto-golirea, si detinand un rezervor de apa de 0.2L pentru functia de mop.

Design-ul in culoare alba este elegant si se potriveste in orice interior. Laserul de navigatie asigura o mapare precisa a spatiului, iar cu ajutorul aplicatiei mobile, putem seta zonele de curatare, intensitatea mopului si puterea de aspirare in functie de fiecare camera. Adaugand la acestea, filtrul HEPA lavabil asigura un aer mai pur si sanatos in locuinta, captand particule fine, bacterii si alergeni.

Functia de programare permite setarea orei de incepere a curatarii, astfel incat robotul sa se activeze exact cand dorim, chiar daca suntem plecati din locuinta. Senzorii anti-cadere previn eventualele accidente, iar capacitatea de a trece peste obstacole de pana la 2 cm si de a lucra la unghiuri de pana la 20° ii adauga versatilitate in utilizare.

Totusi, este recomandat sa evitam expunerea robotului la lumina puternica sau directa a soarelui, si este posibil ca robotul sa intampine dificultati pe suprafete intunecate sau pe covoare groase. In ciuda acestor limitari, Xiaomi Lydsto R1 Pro se dovedeste a fi o alegere excelenta pentru cei care cauta o solutie de curatenie automata si eficienta.

Avantaje

  • Functie duala: Poate aspira si sterge in acelasi timp, oferind o curatenie completa
  • Laser navigatie: Se deplaseaza eficient, identificand obstacolele si evitandu-le
  • Utilizare multi-suprafata: Adaptabil pentru covoare, podele dure si alte tipuri de suprafete
  • Autonomie mare: Datorita alimentarii cu acumulator, se poate misca liber fara restrictii
  • Capacitate colectare generoasa: Cu un recipient de 3 litri, necesita golire mai rara

Dezavantaje

  • Dimensiune: Poate fi prea mare pentru spatii inguste sau sub anumite piese de mobilier.
  • Dependenta de acumulator: Daca acumulatorul se descarca rapid sau are probleme, functionalitatea intregului dispozitiv poate fi afectata

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.