Aspiratorul robot amXea G1 Alb-Violet combina un design modern si elegant cu tehnologie avansata, oferind o solutie de curatare eficienta si inteligenta pentru casa. Echipat cu un sistem de navigare giroscopica, acest aspirator robot ofera un parcurs optimizat si consistent in timpul curateniei, asigurandu-se ca fiecare colt al casei este atins.

Conectivitatea Wi-Fi si posibilitatea de control prin aplicatie mobila ofera o manevrabilitate superioara, permitandu-ne sa programam sesiuni de curatare, sa monitorizezi progresul si sa controlezi dispozitivul din confortul canapelei tale. Functia smart memory a aspiratorului inregistreaza traseul efectuat, optimizandu-si astfel traseul pentru sesiunile viitoare de curatare.

Acest model versatil este proiectat pentru curatarea eficienta a multi-suprafetelor, inclusiv podele dure, si vine cu functia de curatare uscata si cu spalare. In ciuda performantei moderate pe covoare, clasificate la Clasa D, performanta sa pe suprafetele dure este de top, fiind clasificata la Clasa A. Filtrul HEPA integrat garanteaza colectarea eficienta a prafului, asigurand emisii reduse in atmosfera, ideale pentru cei cu sensibilitati la praf.

Design-ul sau compact, cu dimensiuni de 33 cm adancime, 33 cm latime si doar 7.4 cm inaltime, combinat cu greutatea de 3 kg, il face usor de manevrat si de depozitat. Culoarea alb-violet adauga un aspect modern si atractiv.

AmXea G1 include accesorii utile, cum ar fi statia de incarcare, peria cu turbina rotativa, peria laterala, peria pentru curatarea recipientului de colectare, laveta si incarcator, oferind tot ceea ce avem nevoie pentru o curatenie eficienta si fara griji. Cu un nivel de zgomot de 65 dB, acest aspirator robot functioneaza discret, permitand utilizarea sa chiar si in timpul orelor de somn sau de lucru.

Avantaje

 • Navigare giroscopica: Asigura un parcurs optimizat si consistent in curatare
 • Conectivitate Wi-Fi si control prin aplicatie: Permite programarea si monitorizarea usoara a curateniei
 • Multi-suprafete: Eficient pe podele dure si alte suprafete
 • Curatare uscata si cu spalare: Ofera flexibilitate in metodele de curatare
 • Functie Smart Memory: Inregistreaza traseul pentru a optimiza curatarea
 • Design compact: Usor de manevrat si de depozitat
 • Filtru HEPA: Asigura o filtrare eficienta a prafului
 • Autonomie buna a bateriei: 120 de minute de functionare continua
 • Silentios: Nivel de zgomot de 65 dB

Dezavantaje

 • Performanta slaba pe covoare: Clasificare Clasa D pentru curatarea covoarelor
 • Capacitate mica a recipientului de colectare: 0.25 litri poate necesita goliri frecvente

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.