Eficienta si inovatia ajung la cote maxime cu aspiratorul robot Viomi V5 Pro, o alegere perfecta pentru cei care cauta un ajutor de nadejde in curatenia casei. Acest dispozitiv negru si elegant nu doar ca aspira diverse tipuri de suprafete, dar vine si cu o functie de mop, asigurand o curatenie completa. Cu o putere de aspirare de 4000 Pa, Viomi V5 Pro este capabil sa indeparteze eficient murdaria si praful, adaptandu-se la nevoile de curatenie ale oricarei locuinte.

Echipat cu o baterie de 5200 mAh, ofera o autonomie extinsa, eliminand necesitatea reincarcarilor frecvente in timpul sesiunilor de curatenie. Plus, filtrul HEPA integrat retine particulele fine, facandu-l ideal pentru cei cu alergii sau sensibilitati la praf.

In plus, Viomi V5 Pro se distinge prin capacitatea sa de control vocal, aducand confortul tehnologiei moderne direct in locuinta. Navigarea inteligenta este asigurata de senzori anti-coliziune si radar, care ajuta robotul sa evite obstacolele si sa navigheze cu eficienta prin casa. Cu o greutate de doar 3.2 Kg, este usor de transportat si manevrat, in timp ce capacitatea de colectare de 0.3 litri reduce frecventa golirilor. Consumul de energie de doar 50 W face din Viomi V5 Pro un aspirator economic si eficient, ideal pentru orice gospodarie moderna.

Avantaje

  • Putere ridicata de aspirare: Cu o forta de aspirare de 4000 Pa, Viomi V5 Pro indeparteaza eficient murdaria si praful de pe diverse tipuri de suprafete
  • Functie mop: Ofera optiunea de curatare umeda, permitand o curatenie mai completa
  • Baterie de lunga durata: Echipat cu o baterie de 5200 mAh, asigura o autonomie extinsa pentru sesiuni de curatenie fara intreruperi
  • Filtrare HEPA: Ideal pentru persoanele cu alergii sau sensibilitati la praf, datorita filtrului sau HEPA eficient
  • Control vocal: Permite o utilizare comoda si usoara prin comenzi vocale
  • Navigare inteligenta: Cu senzori anti-coliziune si radar, navigheaza eficient si evita obstacolele
  • Compact si usor: Greutatea de doar 3.2 Kg il face usor de manevrat si transportat

Dezavantaje

  • Cost: Ca un dispozitiv tehnologic avansat, poate avea un pret mai ridicat comparativ cu alte aspiratoare robot
  • Intretinerea si curatarea: Necesita curatare regulata a perilor si a filtrului pentru a mentine performanta optima

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.