Curatenie eficienta cu Robotul de aspirare amXea E30 Alb, un ajutor domestic de ultima generatie. Dotat cu conectivitate Wi-Fi si controlabil prin aplicatie, acest robot inteligent ofera atat aspirare uscata, cat si spalare, pentru a face fata oricaror nevoi de curatenie. Design-ul sau compact ii permite sa navigheze cu usurinta chiar si in cele mai inguste spatii, iar sistemul de navigare giroscopica inteligent asigura o acoperire completa a suprafetelor.

Ideal pentru toate tipurile de suprafete, fie ca vorbim de podele dure sau covoare, robotul amXea E30 se remarca prin performanta inalta in curatarea suprafetelor dure, clasificata A. Emisiile de praf sunt, deasemenea, controlate eficient, robotul avand clasa A in aceasta privinta.

Cu o autonomie impresionanta de 90 de minute, acest aspirator robot ofera puterea de 28 W pentru a face fata chiar si celor mai dificile sarcini de curatenie. Si nu va trebui sa ne facem griji despre incarcarea lui – cand bateria este aproape descarcata, se va intoarce automat la statia de incarcare.

Alte caracteristici cheie includ senzori anticadere si anticoliziune, garantand siguranta in timpul operatiunii, un giroscop pentru navigare precisa, senzori de panta si de mapare a incaperii pentru o curatare eficienta. Tehnologiile Wet&Dry, Auto clean, Spot clean si Edge clean, impreuna cu sistemul Anti-Collision si Anti-Fall, face ca acest aparat sa fie unul de top.

Accesoriile incluse, precum telecomanda, statia de incarcare si peria cu turbina rotativa, ne ofera tot ce avem nevoie pentru a mentine curatenia in casa.

Avantaje

  • Curatenie eficienta: Robotul aspirator amXea E30 are o performanta inalta, mai ales pe suprafete dure. Acest lucru face ca aspiratorul sa fie extrem de eficient pentru a mentine casa curata
  • Conectivitate Wi-Fi si aplicatie mobila: Posibilitatea de a controla aspiratorul de la distanta cu ajutorul aplicatiei mobile reprezinta un mare avantaj. Putem seta robotul sa curete casa in timp ce suntem la serviciu sau in afara casei
  • Curatare umeda si uscata: Acest robot aspirator are capacitatea de a efectua atat aspirare uscata, cat si spalare, ceea ce-l poate face mai tentant decat modelul AmXea E35.
  • Autonomie ridicata: Cu o autonomie de pana la 90 de minute, robotul poate curata o casa de dimensiuni medii fara a fi nevoie sa se intoarca la statia de incarcare
  • Incarcare automata: Cand bateria este aproape descarcata, robotul se va intoarce automat la statia de incarcare, ceea ce elimina necesitatea interventiei umane

Dezavantaje

  • Suprafetele cu covoare inalte nu sunt preferatele sale: Chiar daca acest aspirator robot este proiectat pentru multi-suprafete, el s-ar putea sa nu functioneze la fel de bine pe covoare cu fibre lungi sau pe suprafete foarte neregulate.

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.