Rowenta X-Plorer S75 S+ RR8587WH este un aspirator robot modern care transforma modul in care curatam casa. Acest aspirator robot de 31W este proiectat pentru a oferi o solutie de curatare completa 4 in 1, capabil sa aspire, sa spele si sa se adapteze la o varietate de suprafete, de la parchet pana la covoare. Cu functii smart si conectivitate Wi-Fi, acest dispozitiv ne permite sa il programam si sa il controlam cu usurinta, direct de pe smartphone.

Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale Rowenta X-Plorer S75 S+ este tehnologia sa “Smart Aqua Power”. Acesta vine cu un recipient pentru praf de 0.26L si unul pentru apa de 0.3L, asigurand o curatare profunda si eficienta, fie ca este vorba de aspirare uscata, umeda sau cu spalare. Cu o autonomie remarcabila de 120 de minute si o putere de aspirare de 2700Pa, acest robot este perfect pentru curatenii ample fara intreruperi.

In plus, acest aspirator robot dispune de trei senzori de cadere, care previn accidentele si asigura o navigare sigura in jurul scărilor și marginilor. Statia sa de incarcare permite reincarcarea automata, iar timpul de incarcare este de aproximativ 4 ore.

Design-ul compact, cu adancimea si latimea de 34 cm, il face ideal pentru a ajunge in zonele greu accesibile, iar culoarea sa alba se integreaza perfect in decorul oricarei locuinte moderne. Pe langa aceste caracteristici, nivelul de zgomot de 70 dB inseamna ca Rowenta X-Plorer S75 S+ functioneaza discret, fara a deranja.

In pachet, gasim si un mop inclus, care adauga un plus de utilitate, transformand acest aspirator intr-o solutie completa pentru curatenia casei. Rowenta X-Plorer S75 S+ RR8587WH este alegerea perfecta pentru cei care cauta eficienta, versatilitate si control smart in rutina de curatenie.

Avantaje

  • Functionalitate 4 in 1: Ofera aspirare uscata, umeda si cu spalare, ceea ce il face extrem de versatil
  • Conectivitate Smart si Wi-Fi: Permite programarea si controlul usor prin smartphone, oferind comoditate
  • Autonomie impresionanta: Durata de functionare de 120 de minute este potrivita pentru curatarea spatiilor mari
  • Putere mare de aspirare: Puterea de aspirare de 2700Pa asigura o curatenie profunda si eficienta
  • Senzori de cadere: Previne caderile si accidentele, navigand in siguranta
  • Design compact: Faciliteaza accesul in zone greu accesibile si permite o stocare usoara

Dezavantaje

  • Timp de incarcare: Timpul de incarcare de 4 ore poate fi considerat lung pentru utilizare frecventa
  • Pret: Pretul poate fi considerat ridicat in comparatie cu alte modele

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.