Deebot N8 Pro este proiectat intr-un alb elegant si are o greutate de doar 3 kg. Acest gadget redefineste standardele in tehnologia de curatare.

Beneficiem de o curatare precisa datorita tehnologiei TrueMapping, care creeaza harti detaliate ale incaperilor. Tehnologia TrueDetect 3D asigura o navigare fara probleme, evitand obstacolele si incurcarile.

Indiferent daca avem covor, laminat, PVC, parchet sau gresie, Deebot N8 Pro e gata sa le curete cu maxima eficienta. Detectia covorului intensifica puterea de aspiratie acolo unde e nevoie, garantand o curatare impecabila. Pentru cei cu animale de companie, acest aspirator e un aliat de nadejde, eliminand parul cu o eficienta uluitoare.

Cu o capacitate de 2.5 l si o baterie Li-Ion de 3200mAh, avem parte de curatare extinsa la fiecare incarcare. Mai mult, design-ul sau inovator il face sa functioneze silentios, aducand un plus de confort in locuinta.

Ce nu ar trebui sa omitem – este compatibil cu Google Home si Amazon Echo, curatarea devenind, astfel, o experienta controlata vocal.

Avantaje

  • Tehnologie avansata: Cu TrueMapping, creeaza harti detaliate si precise, facilitand o curatare eficienta
  • Evitare obstacole: Tehnologia TrueDetect 3D asigura o navigare fara probleme, evitand obstacolele si incurcarile
  • Compatibilitate vasta: Functioneaza pe toate tipurile de pardoseala: covor, laminat, PVC, parchet sau gresie
  • Detectia covorului: Creste puterea de aspiratie acolo unde este necesar, garantand o curatare impecabila
  • Ideal pentru proprietarii de animale: Eficienta sa in indepartarea parului de animale face din acesta un aliat excelent pentru cei cu animale de companie
  • Autonomie mare: Bateria Li-Ion de 3200mAh permite o curatare de pana la 110 minute
  • Control Vocal: Compatibilitatea cu Google Home si Amazon Echo face posibila controlarea vocala a aspiratorului
  • Capacitate mare: Sacul de praf de 2.5 l reduce necesitatea golirii frecvente
  • Functionare silenta: Design-ul permite o functionare silentioasa, aducand un plus de confort in locuinta

Dezavantaje

  • Durata bateriei: Desi are o autonomie de 110 minute, pentru locuinte foarte mari poate necesita o reincarcare inainte de a termina curatarea.
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.