Robotul aspirator iRobot Roomba i3 (i3154) este un dispozitiv autonom, propulsat de o baterie Li-ion cu un consum de 26Wh si o putere de aspiratie de 10 ori mai mare decat modelele anterioare. Este echipat cu o harta si conectivitate WiFi, permitand controlul vocal prin intermediul dispozitivelor Alexa si Google.

Sistemul sau de curatare in 3 etape combina o aspiratie mecanica cu o aspirare cu vacuum prin intermediul a 2 perii rotative pentru suprafete multiple. In plus, senzorii de scari asigura evitarea accidentelor neplacute. Puterea sa de aspirare a marginilor si colturilor incaperii este net superioara predecesorilor sai.

Utilizand cele mai noi tehnologii, Roomba i3 poate recomanda programe de curatare in baza obiceiurilor noastre stocate de catre dispozitiv in istoricul sau.

Designul sau elegant de culoare gri inchis il face ideal pentru orice interior si permite o integrare armonioasa in orice decor.

Avantaje

  • Curata impecabil podele de orice fel – covor, parchet, gresie, mozaic
  • Poate fi setat usor in aplicatia de pe mobil
  • Senzori pentru scari si obstacole ce permit navigarea in conditii corespunzatoare
  • Senzori ce nu permit blocarea dispozitivului in timpul curateniei
  • Stocheaza si recomanda programe de curatenie
  • Design elegant, ideal oricarui interior

Dezavantaje

  • Capacitatea recipientului de colectare a prafului poate fi considerata mica in comparatie cu alte modele de aspiratoare, ceea ce poate necesita golirea mai frecventa a recipientului

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.