Impreuna descoperim noul robot de aspirare Roborock S7 MaxV Ultra, un asistent inteligent, eficient si versatil pentru curatenia locuintei. Considerat cel mai bun aspirator robot al momentului, acesta vine dotat cu o putere de 5100 Pa si un mop cu ultrasunete capabil de 3000 de vibratii pe minut, oferind o curatare profunda, fie ca este vorba de praf sau de pete persistente.

Senzorii de ultrasunete identifica covorul si suprafetele de aspirat, adaptand puterea de aspirare pentru a oferi cele mai bune rezultate. Recunoasterea automata a camerei si senzorii de mapare a incaperii asigura o curatare eficienta si completa, fara a omite niciun colt al incaperii.

Roborock S7 MaxV Ultra vine cu o functie de auto-umplere cu apa, ceea ce il face ideal pentru curatarea cu mopul. Capacitatile sale extinse de aspirare uscata, umeda si cu spalare il transforma in alegerea perfecta pentru multiple suprafete. Rezervorul de praf de 400ml si rezervorul de apa de 200ml asigura o operare indelungata.

Acest robot de aspirare inteligent este alimentat de un acumulator care ofera o autonomie impresionanta de 180 minute in modul silentios. In plus, senzorii anti-cadere si radar garanteaza o utilizare sigura in orice incapere.

Robotul este usor de controlat prin Wi-Fi si este programabil, oferindu-ne libertatea de a stabili cand si cum sa se desfasoare curatarea. Indicatorii pentru recipientul colector plin si pentru acumulator incarcat ne tin la curent cu starea sa.

Cu dimensiuni de 350 mm in adancime, 353 mm in latime si 96.5 mm in inaltime, si o greutate de 13.1 kg, Roborock S7 MaxV Ultra are un design compact si robust. Este disponibil in culoare neagra, adaugand un aer de modernitate in locuinta personala.

Avantaje

  • Puternic: Aspiratorul robot Roborock S7 MaxV Ultra are o putere de aspirare de 5100 Pa, ceea ce il face eficient in indepartarea prafului si murdariei de pe diferite tipuri de suprafete
  • Versatil: Cu optiuni de aspirare uscata, umeda si cu spalare, acest robot se adapteaza la diverse tipuri de curatenie necesare in casa
  • Tehnologie avansata: Recunoasterea automata a camerei si senzorii de mapare a incaperii asigura ca nicio zona nu este omisa in timpul curateniei
  • Autonomie mare: Acumulatorul ofera o autonomie impresionanta de 180 minute in modul silentios, ceea ce permite curatarea a mai multor camere fara a necesita o reincarcare
  • Control de la distanta: Cu conectivitate Wi-Fi si functie programabila, putem controla si programa curatarea in functie de orarul personal

Dezavantaje

  • Dependenta de Wi-Fi: Desi conectivitatea Wi-Fi adauga multa comoditate, acesta poate fi un dezavantaj daca reteaua de internet este inconstanta sau indisponibila.
  • Pret: Avand in vedere functiile avansate si tehnologia de top, acest robot aspirator poate fi mai costisitor comparativ cu alte modele mai simple de pe piata.

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.