Aspiratorul robot amXea G6RM Negru-Violet este o solutie avansata si stilata pentru curatenia casei. Acest dispozitiv inteligent vine cu un colector de praf automat extern, care faciliteaza colectarea si eliminarea prafului fara efort manual. Echipat cu navigare laser si tehnologie Wi-Fi, acest aspirator robot de top amXea se deplaseaza cu precizie in jurul casei, curatand atat podele dure cat si textile.

Dotat cu functii smart, amXea G6RM poate fi controlat si programat usor prin aplicatia dedicata sau prin asistenti vocali ca Alexa si Google Assistant. Cu o putere de 42 W, autonomia acumulatorului de 120 de minute si un nivel de zgomot de 65 dB, acest aspirator robot ofera o curatare eficienta si discreta.

Design-ul sau compact, cu dimensiuni de 33 cm latime, 33 cm adancime si 8.4 cm inaltime, il face ideal pentru a ajunge in spatii inguste, iar greutatea sa de 5 kg il face usor de manevrat. Filtrul HEPA inclus asigura o filtrare eficienta a particulelor de praf, iar accesoriile incluse, precum peria cu turbina rotativa si peria laterala, imbunatatesc performanta de curatare.

In plus, aspiratorul robot are capacitatea de a curata prin metode uscate si cu spalare, oferind versatilitate in functie de diferitele tipuri de murdarie si suprafete. Cu un recipient de colectare de 0.25 l si unul suplimentar de 2.8 l, amXea G6RM reduce necesitatea de golire frecventa, facand din curatenie un proces simplu si eficient.

Avantaje

  • Colector de praful automat extern: Reduce frecventa golirilor manuale
  • Navigare laser: Ofera o curatare eficienta si precisa
  • Conectivitate Wi-Fi si App: Permite controlul facil al aspiratorului prin smartphone
  • Functie Multi-Suprafete: Eficient pe podele, podele dure si textile
  • Tehnologia Smart Memory: Aspiratorul isi aminteste traseul pentru a imbunatati curatarea
  • Autonomie mare: Pana la 150 de minute de curatare continua
  • Design compact: Usor de manevrat si de depozitat
  • Silentios: Cu un nivel de zgomot de doar 65 dB

Dezavantaje

  • Performanta curatarii covoarelor: Clasa D indica o eficienta redusa pe covoare

Putere Motor

Rating Excelent

Putere (Presiune) de Aspirare

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.