Cel mai bun aspirator robot din gama Samsung, cunoscut sub numele de Samsung Jet Bot AI VR50T95735W/GE, este un partener de incredere pentru curatenia locuintei. Cu o putere de 170W si un motor Digital Inverter, aspiratorul robot nu doar ca este eficient, ci si silentios, avand un nivel de zgomot de 74 dB. Este dotat cu tehnologia avansata AI de recunoastere a obiectelor, senzor 3D si LiDar, care il ajuta sa se orienteze cu precizie prin casa noastra, evitand treptele sau zonele pe care le setam ca fiind inaccesibile.

Robotul functioneaza pe baza de acumulator, avand o autonomie impresionanta de 90 de minute, suficient pentru a curata o casa de dimensiuni mari. Este ideal pentru multe tipuri de suprafete, datorita tehnologiei sale de aspirare uscata.

Pentru o experienta personalizata, aspiratorul este programabil, avand inclusiv functia de mapare a incaperii. Cu ajutorul acesteia, robotul intelege exact care sunt nevoile noastre si se adapteaza pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Monitorizarea video ne ajuta sa verificam ce se intampla in casa chiar si cand suntem plecati, in timp ce statia de colectare Clean Station, cu o capacitate de 0.2 litri, este usor de curatat si de intretinut.

Filtrarea este de 99%, ceea ce inseamna ca aspiratorul captureaza aproape toate particulele de praf si murdarie, lasand in urma un aer curat si proaspat.

Aspiratorul robot Samsung Jet Bot AI VR50T95735W/GE este gata sa transforme experienta de curatenie. Cu o greutate de doar 9.5 Kg si un design elegant in alb, acesta este mai mult decat un aparat electrocasnic, fiind practic partenerul nostru de incredere in lupta impotriva murdariei.

Avantaje

  • Automatizare: Aspiratorul robot Samsung Jet Bot AI VR50T95735W/GE efectueaza curatenia in locul nostru, economisindu-ne timp si energie
  • Inteligenta artificiala: Cu ajutorul tehnologiei AI si a senzorilor LiDar si 3D, aspiratorul poate recunoaste obiectele si evita obstacolele, optimizandu-si traseul pentru o curatenie eficienta
  • Autonomie mare: Cu o autonomie de 90 de minute, aspiratorul poate curata o suprafata mare fara a necesita reincarcare
  • Filtrare superioara: Prin filtrarea de 99%, aspiratorul elimina eficient majoritatea particulelor de praf si alergeni, contribuind la un aer mai curat in casa
  • Programabil: Cu posibilitatea de a programa traseul si ora de curatenie, aspiratorul se poate adapta perfect programului nostru
  • Monitorizare video: Avem posibilitatea de a verifica ce se intampla in casa chiar daca suntem plecati

Dezavantaje

  • Cu o greutate de 9.5 kg, poate fi greu de mutat dintr-o camera in alta sau la etaj
  • Pretul poate fi considerat mare in comparatie cu alte modele de pe piata

Putere Motor

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.