Ne bucuram de confortul unei case curate cu minimul de efort, folosind unul dintre cele mai bune aspiratoare robot Samsung. Acest dispozitiv inteligent se alatura casei noastre cu un design modern, de culoare alb, fiind compact si usor de integrat in orice decor.

Cu o putere de 60W si un motor Digital Inverter, Samsung JetBot asigura o aspirare eficienta pe o multitudine de suprafete. Datorita senzorului LiDAR, acest robot navigheaza cu usurinta prin casa, evitand obstacolele si treptele, pentru a oferi o curatare completa si fara griji.

Functia No Go Zone ne permite sa setam zone unde robotul nu are voie sa intre, in timp ce cu Select & Go putem programa traseul de curatare dorit. Autonomia generoasa de 90 de minute, asigurata de acumulator, permite curatarea unei case de dimensiuni medii fara a necesita reincarcare.

Samsung JetBot vine cu Wi-Fi incorporat, oferindu-ne posibilitatea de a-l controla chiar si cand nu suntem acasa, in timp ce comenzile vocale ne permit sa il gestionam cu usurinta. In plus, aspiratorul are un filtru lavabil, care poate fi usor curatat si mentinut.

Capacitatea de colectare de 0.4 l este suficienta pentru a colecta praful si murdaria de pe suprafete, iar accesoriul inclus, constand intr-o perie laterala, este ideal pentru curatarea colturilor si a zonelor mai greu accesibile.

Inaltimea de 99.8 mm si latimea de 350 mm il fac usor de manevrat, iar greutatea de doar 3.4 Kg il face suficient de usor pentru a fi mutat cu usurinta de la un etaj la altul.

Cu Samsung JetBot, curatenia nu a fost niciodata mai usoara. Cu un nivel de zgomot de 76 dB, acesta nu doar ca face curatenie, dar o face si in mod discret.

Avantaje

  • Eficienta: Datorita motorului Digital Inverter de 60W, Samsung JetBot ofera o putere mare de aspirare, iar senzorul LiDAR il ajuta sa se orienteze eficient
  • Autonomie: Cu o autonomie de 90 de minute, acest robot poate curata o casa de dimensiuni medii la o singura incarcare
  • Wi-Fi si comenzi vocale: Ne ofera posibilitatea de a controla robotul chiar daca suntem plecati de acasa, in timp ce comenzile vocale ofera un plus de comoditate
  • Filtru lavabil: Faptul ca filtrul este lavabil il face usor de intretinut si de curatat, asigurand o performanta de durata
  • Capacitate de colectare: Cu o capacitate de colectare de 0.4 l, acest model are un spatiu mai mare de stocare a prafului comparativ cu alte modele

Dezavantaje

  • Limitari de suprafata: Desi este proiectat pentru a functiona pe multi-suprafete, poate intampina dificultati pe covoare groase sau pe suprafete foarte murdare

Putere Motor

Rating Excelent

Eficienta Energetica

Rating Excelent

Autonomie Acumulator

Rating Excelent

Nivel de Silentiozitate

Rating Excelent

Capacitate Colectare

Rating Excelent

Capacitate Recipient Apa

Rating Excelent

Performanta Curatarii Covoarelor

Rating Excelent

Performanta Curatarii Suprafetelor Dure

Rating Excelent
Dinoiu Ovidiu Daniel

Autor - Dinoiu Ovidiu Daniel

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.